VPISI V TEČAJE SKOZI CELO LETO!

 

Za čisto male pasje mladičke, za malo večje mladičke in tudi za odrasle pse.
Pri nas bo prav vsak našel svoje mesto!

 

V Pasji šoli za mladičke se nam lahko pridružite že z mladičkom starim 2. meseca, saj se vzgoja prične v tistem trenutku, ko mladička pripeljete domov.

V Šoli za pasje mladičke se boste naučili vse kar potrebujete, da lahko vzgojite svojega psa v prijetnega spremljevalca vaših vsakodnevnih poti. Vaš mladiček se bo pravočasno začel učiti pravil vedenja v družbi drugih psov in  sobivanja s človekom.

V Pasji šoli Fajn pes verjamemo, da je vsak par človeka in psa edinstven, zato so skupine malo številčne in s tem vam zagotavljamo, da boste vedno dobili odgovor na vsako vaše vprašanje in da se bomo lahko vedno posvetili vsakemu posamezniku in njegovemu psu.

 

Pridružite se nam tudi v Šoli za pasje pubertetnike in Šoli za odrasle pse

Veseli bomo tudi psov, ki niso več čisto mali mladički, pa bi z njimi želeli obiskati pasjo šolo in se v prijetni družbi kaj novega naučiti.

Glede na prijave bomo sestavili najprimernejše skupinice in se posvetili učenju primernega vedenja v družbi drugih psov, spoznali pravila vzpostavljanja dobrega odnosa med vodnikom in psom, se učili pravil igre med psi, se skupaj odpravili na sprehod v mesto, gozd, na travnike, se naučili dobre igre med človekom in psom, obiskali kavarno in še in še.

Za prijavo in dodatne informacije izpolnite spodnji obrazec:

Za prijavo in dodatne informacije izpolnite spodnji obrazec:

oziroma nam pišite na info@fajnpes.si, ali naju pokličite na 041 582 406 (Kaja).

Po prejeti prijavi vam bomo sporočili vse potrebne podrobnosti glede izbrane aktivnosti.