fbpx

FAJN VARSTVO PSOV

Če iščete varstvo za vašega psa in želite, da se bo imel lepo tudi med vašo odsotnostjo ste našli pravi naslov! Za vašega psa bomo poskrbeli v skladu z vašimi željami in vas o njegovih dogodivščinah dnevno obveščali in vam pošiljali slike ter dopisali, kaj smo počeli.

Ker v varstvo hkrati vzamemo le manjše število psov, se bomo prav vsakemu psu tudi individualno posvetili in poskrbeli za prav vse njegove potrebe.

V času bivanja pri nas, so psi nameščeni z nami v hiši. Za varnost poskrbimo tako, da pse, ki so vajeni bivanja v hišnem boksu namestimo v bokse, pse, ki boksa niso vajeni pa namestimo v sobo, kjer je takrat, ko ni nikogar doma sam. Zato je pomembno, da so psi, ki pridejo v naše varstvo vajeni občaso biti sami krajši čas, brez slabega počutja.

Varstvo psov brez posebnega delovnega programa je pri nas namenjeno odraslim psom (od 3. leta dalje), ki nimajo posebnejših zahtev, se dobro razumejo z drugimi psi in jim bo ustrezali 3 – 4 sprehodi dnevno (1 – 2 daljša in 1- 2 krajša sprehoda za opravljanje potreb).

Cena za prve 4 dni je 40 € / dan, od 5. dneva dalje je cena 35 € / dan.

V kolikor imate mlajšega psa ali psa, ki ima kakršnekoli težave se bomo skupaj dogovorili o Delovnem varstvu vašega psa, kjer bomo med njegovim bivanjem pri nas, poskrbeli tudi za njegovo vzgojo, socializacijo in ustrezno učenje življenjsko pomembnih vaj.

Za vse dodatne informacije in rezervacijo termina smo vam na voljo na info@fajnpes.si ali na 041 582 406 (Kaja).

0