SEPTEMBERSKE AKTIVNOSTI

Pridružite se nam s čisto majhnimi pasjimi mladički, z malo večjimi mladički in pasjimi puberterniki in z odraslimi psi.
Pri nas bo prav vsak našel svoje mesto!

V Pasji šoli za mladičke se nam lahko pridružite že z mladičkom starim 2. meseca, saj se vzgoja prične v tistem trenutku, ko mladička pripeljete domov.

V Šoli za pasje mladičke se boste naučili vse kar potrebujete, da lahko vzgojite svojega psa v prijetnega spremljevalca vaših vsakodnevnih poti. Vaš mladiček se bo pravočasno začel učiti pravil vedenja v družbi drugih psov in  sobivanja s človekom.

Veseli bomo tudi psov, ki niso več čisto mali mladički, pa bi z njimi želeli obiskati pasjo šolo in se v prijetni družbi kaj novega naučiti.

Glede na prijave bomo sestavili najprimernejše skupinice in se posvetili učenju primernega vedenja v družbi drugih psov, spoznali pravila vzpostavljanja dobrega odnosa med vodnikom in psom, se učili pravil igre med psi, se skupaj odpravili na sprehod v mesto, gozd, na travnike, se naučili dobre igre med človekom in psom, obiskali kavarno in še in še.

V Pasji šoli Fajn pes verjamemo, da je vsak par človeka in psa edinstven, zato vztrajamo na majhnih skupinah in vam s tem zagotavljamo, da boste vedno dobili odgovor na vsako vaše vprašanje in da se vedno posvetimo vsakemu posamezniku in njegovemu psu.

Vabljeni v našo družbo, kjer bomo skupaj vzgojili vašega psa v prijetnega spremljevalca
vseh vaših poti!