VABLJENI V NAŠO PASJO ŠOLO,
KJER BOSTE SVOJEGA PSA VZGOJILI V FAJN PSA

Naši poletni skupinski tečaji potekajo 2x tedensko:
– enkrat tedensko se srečujemo v mini skupinah (4-6 psov), ker se naučimo uporabnih vaj, hoje na popuščenem povodcu, nepogrešljivega odpoklica in smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja
– drugo srečanje v tednu pa je namenjeno skupinskemu druženju, socializaciji in treningu v večjih skupinah, kjer boste lahko utrjevali naučeno in izkoristili bogato in varno okolje za ustrezno socializacijo vašega psa.

Prijavite se na spodaj navedene tečaje in obvestili vas bomo o predvidenem začetku. Z novimi skupinami začenjamo vsak mesec, tudi med poletjem. Poleg tečajev se lahko odločite tudi za individualno šolo.

ŠOLA ZA PASJE MLADIČKE, stare do 4 mesece:
Pridružite se nam lahko kadarkoli!

Če že imate mladička in ne želite čakati na začetek tečaja in želite s socializacijo pričeti takoj vas vabimo na skupinske treninge oziroma IGRALNE URICE, ki potekajo 1x tedensko. To so skupinska srečanja pasjih mladičkov do starosti 4 mesecev na katerih se naučite osnovnih življenjskih vaj kot so odpoklic, igra z vodnikom predvsem pa se mladički socializirajo in medsebojno igrajo. Cena 10 skupinskih srečanj je 120€. 

Če se nam želite pridružiti tudi v mini skupini, kjer se naučimo še veliko več od same socializacije pa je cena za 6 srečanj 90€.  V kolikor zakupite v enem plačilu celotni 16 urni tečaj (6 x mini skupina + 10 skupinskih srečanj) je cena 195€.

Za dodatne informacije in prijave nam pišite na info@fajnpes.si.

ŠOLA ZA PASJE MLADIČKE

– je namenjena mladičkom, starim do 4 mesece.
– izvedeli boste vse potrebno glede uvajanja mladička v vaš dom, navajanja na sobno čistočo
– ugotovili boste, da vsi mladički grizejo in kako ga naučimo, kaj se sme in kaj se ne sme gristi
– naučili se boste, kako z mladičkom vzpostaviti dober odnos, da bo postal pravi Fajn pes
– veliko časa bomo posvetili ustrezni socializaciji in ugotovili, kaj to v resnici je.

No, seveda pa se bomo poleg tečaj naučili tudi veliko življenjskih vaj, predvsem nepogrešljivega odpoklica in hoje na popuščenem povodcu!

Naša prednost je tudi to, da če na kakšen termin ne uspete priti, ga enostavno nadoknadite po koncu tečaja. Tako ne boste imeli izgubljenih ur učenja z vašim psom. Se sliši fajn? Saj tudi je 🙂

Ker pa smo pri nas naklonjeni psom vseh starosti, velikosti in porekla, vas prav tako vabimo, da se nam pridružite tudi v skupinah ŠOLE ZA PASJE PUBERTETNIKE in v ŠOLI ZA ODRASLE PSEkjer bomo prav tako poskrbeli, da boste vaše navihane pasje prijatelje vzgojili v Fajn pse in jih naučili primernega vedenja za različna okolja, kjer se boste z njimi gibali.


Prijave v tečaje zbiramo ves čas. Ko se za posamezno skupino zbere dovolj prijav se dogovorimo glede terminov naših srečanj in začnemo s tečajem.

Termini tečajev so možni tudi v dopoldanskem času!

Vabljeni v našo Fajn pes skupnost,
kjer boste našli varen prostor za vzgojo vašega psa! 

Veseli bomo vaše družbe!